«Highfoam» – бренд, який представляє Групу Компаній Інтерфом у сфері виробництва пінополіуретану.
Компанії працюють із різноманітним функціоналом, але об’єднані спільними цінностями та баченням процесу виробництва.
25 років безперервного виробництва пінополіуретану, представництва в Україні та Європі є гордістю й рушійною силою нашої діяльності.

Підприємства Highfoam

До торговельної марки «Highfoam» належать чотири виробничі підприємства, різальний центр і власні торговельні компанії:

Власні торговельні структури:

Усі виробничі підприємства оснащені найсучаснішим високотехнологічним обладнанням, у виробничому процесі використовують сировину лише провідних світових компаній. Налаштований випуск широкого асортименту пінополіуретану торговельної марки Highfoam™.

пінополіуретан

Високоякісний пінополіуретан від Групи Компаній Інтерфом має унікальні переваги продукції для клієнтів: від широкого вибору асортименту пінополіуретану, що нараховує понад 50 марок, до індивідуального добору форми, розміру, кольору та додаткових специфікацій.

товари для сну

У сегменті «Товари для сну» виробничий процес Групи Компаній Інтерфом націлений на розроблення, виготовлення та збут повністю підготовлених до реалізації продуктів для комфортного сну та відпочинку.

ПОБУТОВІ ТОВАРИ

Займаючи провідні позиції на ринку України у виробництві губок, ми активно розширюємо асортимент продукції: товари для зберігання та приготування їжі, целюлозні й віскозні серветки, пакунки для сміття, серветки для прибирання підлоги, шкребки та абразиви для очищення посуду й поверхонь.

Останні Новини